KOST- OCH LIVSSTILSPAKET +

Har du bestämt dig för att en gång för alla förbättra din hälsa och/eller gå ner i vikt? Tycker du det är svårt att hitta rätt i hälsodjungeln och behöver mer omfattande coaching för att komma vidare? Hur är balansen mellan kost, rörelse/träning och stress/återhämtning?

Alla individer har olika förutsättningar att nå sina mål beroende på hur  livssituation och familjebild ser ut. Tillsammans går vi igenom DIN/ER situation och syr ihop den bästa lösningen.

Inför första konsultationen behöver du fylla i en hälsoenkät som jag skickar hem till dig, du fyller i den och skickar helst tillbaka den innan vårt möte så har jag ett bättre underlag för att analysera Din situation.

Vi träffas 5 gånger. Första gången för en grundläggande genomgång 1,5 - 2 timmar, därefter 4 uppföljningsträffar á 45 minuter. Du avgör hur vi ska träffas. Jag kan göra hembesök eller träffas vi hos mig. 

Uppföljningarna kan även ske på Skype om så önskas. Uppföljningsträffarna kan användas på olika sätt. Om det finns intresse kan vi göra en skafferi/kylskåps-inventering hemma hos dig, gå och handla tillsammans, eller laga mat. Då slår vi ihop ett par träffar så tiden räcker till. 

Detta ingår

  • En grundläggande träff för genomgång av kost och livsstil  1,5 - 2 h utifrån hälsoenkäten och eventuella provsvar 
  • Vägning och mätning av kroppssammansättningen med Tanitavåg första och sista gången.
  • Individuellt kost- och livsstilsupplägg, recept och fakta om kosten och livsstilens påverkan på hälsa mm
  • Fyra uppföljningsbesök á 45 minuter.

Pris: 4 800 kr

Tänk på att det går att använda sitt friskvårdsbidrag!


Boka tid

E-postadress: caroline@tidforhalsa.se
Mobiltelefonnummer: 0733-874926